Održana izvozna radionica za poduzetnike

18.10.2023.
Održana izvozna radionica za poduzetnike

U konferencijskoj dvorani Poslovno uslužnog centra 3LJ u Čaporicama, u srijedu, 11. listopada 2023., održana je Izvozna radionica za poduzetnike, postojeće i potencijalne izvoznike s područja Splitsko-dalmatinske županije u organizaciji Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Izvozna radionica bila je namijenjena tvrtkama koje već izvoze ili planiraju izaći na strana tržišta iz proizvodno-prerađivačkih djelatnosti. Sudionici su imali priliku dobiti aktualne i korisne informacije te odgovore na pitanja poput - Zašto i kako izvoziti; Gdje i kako pronaći partnere; Mogućnosti i izvori financiranja i slično.

Održana izvozna radionica za poduzetnike

Održana izvozna radionica za poduzetnike

Predavanja su držali stručnjaci iz institucija i organizacija u čijoj su nadležnosti pojedine teme – iz Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Carinske uprave, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Grupacije Hrvatske banke za obnovu i razvitak te udruge Hrvatski izvoznici. Također, na radionici su predstavljena i uspješne izvozne priče s područja županije.

Zajedno do fondova EU
Europski Strukturni i Investicijski Fondovi
Operativni program Konkurentnost i kohezija
Grad Trilj
JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj SDŽ
Poduzetnički Inkubator Klis
Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta
Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR)

Brendiranje Grada Trilja

Novi centar
agropoduzetništva

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.